lauantai 10. elokuuta 2013

Meille on saapunut syys

Sen huomaa siitä, kun timpurin kello herätti 3.50. Kyyhkynetsästys alkoi tänään. Ja 20 päivä sorsastus ja lokakuun puolessa välissä hirvimetsä. Muut nyt eivät rajoita periaatteessa elämää, mutta hirvestys, kun se alkaa niin joka ikinen viikonloppu menee timpurilla sielä. Ehkä ( hyvällä tuurilla) vain marraskuun loppuun. Niitten lisäksi pitää kytätä peuraa ja kaurista illat. Niin sitten on vielä rusakon metsästys vuoden vaihteen jälkeen. 
Ei sen puoleen riista on hyvää ja eipähän tarvi kaupasta rehata kallista lihaa kotiin kun sitä on pakastin pullollaan. 

Uudessa Riista- lehdessä oli kaurispurilaisten ohje jota päätettiin eilen kokeilla eli 
400 g kauriin jauhelihaa ( meillä oli hirvenjauhelihaa enää jäljellä)
50g pekonia tai jauhettua possua
1/2 punttia persiljaa silppuna
Muutama tippa tabascoa
1/2 rkl worcestershire- kastiketta
Suolaa ja mustapippuria
Paistetaan n. 4 min/ puoli

Leipänä meillä oli ciabatta ja täytteenä majoneesia, tomaattia ja juustoa. 

Tuli tosi hyviä! Joten ehkä suon timpurille kotoa poistumisluvan ( ihan niinku se semmosia kyselis). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti